
EuroLague play-off'larında Fenerbahçe Beko, Zalgiris'e deplasmanda 81-78 mağlup oldu. Seride durumu 2-1'e geldi.
Zalgirio Arena'da oynanan play-off serisi üçüncü maçına etkili hücum ederek başlayan ve ilk periyodu 25-12 önde tamamlayan sarı-lacivertliler, devre arasına 42-35 üstün gitti.
Üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de sürdüren Fenerbahçe Beko, final periyoduna 62-57 önde girdi. Son çeyrekte daha iyi hücum eden ve Azuolas Tubelis ile pota altını etkili kullanan Zalgiris, bir ara 19 sayı geriye düştüğü maçı 81-78 kazandı.
Ev sahibi takımda Tubelis, 26 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Sarı-lacivertlilerde Wade Baldwin'in 16 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.
Fenerbahçe Beko'nun 2-1 üstünlüğünün bulunduğu serinin 4. karşılaşması, 8 Mayıs Cuma günü Litvanya'da oynanacak.
Sarı-lacivertliler, ilk iki karşılaşmada 89-78 ve 86-74 galip gelmişti.
Seride üç galibiyete ulaşan taraf, adını Final Four'a yazdıracak ve Olympiakos'un rakibi olacak.
Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Telekom Center'ın ev sahipliği yapacağı Final Four müsabakaları, 22-24 Mayıs'ta oynanacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Ali Koç seçim için kararını verdi!
- Hakan Safi'den Aziz Yıldırım'a cevap
- Aziz Yıldırım'ın listesinden ilk 5 isim
- Fenerbahçe Beko, Litvanya'da fırsat tepti!
- Aziz Yıldırım'ın teknik direktörü belli!
- Aziz Yıldırım'dan devasa bütçe: 200 milyon euro ile geliyor!
- Barış Göktürk, Fenerbahçe başkan adaylığından çekildi!




