Dusan Tadic'ten şahane başlangıç

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Dusan Tadic, Kasımpaşa karşısında gösterdiği müthiş performansla takımına 2-0'lık galibiyette büyük katkı sağladı ve bu sezon ligdeki ilk 5 maçında dikkat çekici bir performans sergiledi.

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Kasımpaşa karşısında sergilediği etkileyici oyunla hem gol hem de asist katkısı sağlayarak dikkat çekti. İşte detaylar...

YAŞINA RAĞMEN PARLIYOR

Sarı Lacivertliler Kasımpaşa'yı 2-0'la geçerken maçta 1 gol, 1 asistle yıldızlaşan isim Dusan Tadic'ti. Yaşı ilerlemesine rağmen performansında düşüş yaşamayan Sırp yıldız, ligdeki ilk 5 maçta 6 gollük katkı sağladı. Adana Demir ve Göztepe karşılaşmalarını boş geçen tecrübeli oyuncu, Alanya, Çaykur Rize ve Kasımpaşa mücadelelerinde ise toplamda 3 gol, 3 asistle oynadı.

TADIC'TEN EN İYİ İKİNCİ BAŞLANGIÇ

Tadic, bu performansıyla da son 10 sezondaki en iyi ikinci lig başlangıcını yineledi. 35 yaşındaki futbolcu, bu dönem içinde en iyi başlangıcı 2019-20 sezonunda Ajax'la yaptı. Tadic, o dönem ilk 5 maçta; 5 gol, 5 asistle oynadı. Sonrasında ise 2021-22 sezonunun ilk 5 karşılaşmasında 3 gol, 3 asist yaptı. Dusan Tadic, bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde de 3 asist yapmıştı. Sırp oyuncu, bu sezonki 9 maçta Fenerbahçe'ye 9 gollük katkı verdi. 
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları