Fenerbahçe, 2025'te şampiyonluk umudunu yeşertti!
Youssef En-Nesyri'nin liderliğinde yeni yılda 13 maçta 11 galibiyet alan Fenerbahçe, Galatasaray ile arasındaki farkı 3 puana indirdi.
Youssef En-Nesyri'nin liderliğinde yeni yılda 13 maçta 11 galibiyet alan Fenerbahçe, Galatasaray ile arasındaki farkı 3 puana indirdi.
YENİLMEZLİK SERİSİYLE FARKI ERİTTİ
Jose Mourinho'nun öğrencileri, 2025'te oynadıkları 13 lig maçında hiç mağlup olmadı. 11 galibiyet ve 2 beraberlikle 35 puan toplayan sarı lacivertliler, Galatasaray'ın aynı süreçteki 30 puanına karşılık aradaki 8 puanlık farkı 3'e kadar indirmeyi başardı. Bu performans, şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertti.
KABUS GİBİ BAŞLAYAN SEZON, UMUTLA DEVAM EDİYOR
Sezona Mourinho önderliğinde iddialı transferlerle giren Fenerbahçe, 2024'ü ise hayal kırıklığıyla kapatmıştı. 16 maç sonunda lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Sarı-Lacivertliler için mutlu son bir hayli uzak görünüyordu. Ancak 2025'le birlikte işler tamamen değişti.