Fenerbahçe'nin derbi güvencesi Mourinho!

Rotasını tamamen 21 Eylül Cumartesi günü ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı derbiye çeviren Fenerbahçe'de hem yönetim hem de oyuncular, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun büyük maç tecrübesine güveniyor.

Trendyol Süper Lig'de çıktığı 5 maçın dördünü kazanan, birinden de beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı derbide üç puanı alarak hem rakibine ilk mağlubiyetini tattırmak hem de zirve yarışında psikolojik üstünlüğü ele geçirmek istiyor.

GÜVENCE MOURİNHO

Sarı-lacivertli takım derbi hazırlıklarına aralıksız devam ederken, zorlu mücadelede yönetim ve oyuncular en çok Teknik Direktör Jose Mourinho'nun büyük maç tecrübesine ve bu atmosferleri iyi bilmesine güveniyor.

DERBİ ATMOSFERLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Real Madrid başta olmak üzerine hocalık kariyerinde, Chelsea, Inter, Manchester United, Tottenham, Porto ve Roma gibi üst düzey takımlarda çalışan Portekizli teknik adam birçok önemli maça çıkarken, sayısız kupa kazandı. Derbi atmosferlerini çok iyi bilen ve bu yüzden de cumartesi günkü oluşacak baskı ile başa çıkabileceği düşünülen Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda da aynı konsantrasyonu aşılamaya çalışıyor. Fenerbahçe'de ilk derbisine Galatasaray ile çıkacak tecrübeli çalıştırıcı, iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 
 
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları