Jose Mourinho'dan derbi öncesi uyarı!

Fenerbahçe'de Kasımpaşa galibiyeti sonrası gözler Galatasaray derbisine çevrildi. Takımına bir gün izin veren Jose Mourinho, oyuncularına "Şimdi kafanızı dağıtın ve sonrasında sadece derbiye odaklanın" dedi.

Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe'de artık gözler, gelecek hafta sonu Galatasaray'la oynanacak maça çevrildi.

Paşa karşısında teknik direktör Jose Mourinho, alınan 3 puana sevinirken, takımının ortaya koyduğu performanstan çok da memnun kalmadı.

Özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolun daha iyi olması gerektiğine vurgu yapan Mourinho, bu akşam erteleme maçı oynanacak Galatasaray'ın bu durumunun kendileri için bir avantaj olmadığını söyledi.

'ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ'

Mourinho, "3 günlük bir süre, bir takımın toparlanması için yeterli. Biz de bu süreci iyi bir şekilde hazırlanarak geçirip, sağlam bir şekilde sahada olacağız" açıklamasını yaptı.

'KAFANIZI BOŞALTIN'

Portekizli hoca, Kasımpaşa mücadelesi sonrasında takımına dün izin verdi. Mou'nun, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Şimdi biraz dinlenin ve kafanızı boşaltın. Sonrasında sadece hafta sonuna odaklanın" dediği öğrenildi. Kanarya'da derbi mesaisinin hazırlıkları ise bugünden itibaren başlayacak. 

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları