Mourinho için çok sert sözler: "İslam Çupi'nin kemikleri sızladı"

Sözcü Gazetesi muhabiri İrfan Yirmibeş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu çok sert eleştiren bir yazı kaleme aldı.

Sözcü Gazetesi muhabiri İrfan Yirmibeş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu çok sert eleştiren bir yazı kaleme aldı.

İşte İrfan Yirmibeş'in yazısı;
"Fenerbahçe, 2013-14 sezonundan bu yana şampiyon olamıyor ama hiçbir zaman büyüklüğünden ödün vermedi. Ta ki Jose Mourinho yönetiminde rakiplerinden korkar hale gelene kadar...

Attığı golün üzerine yatmak için topu rakibe bırakıp %50’nin altında topla oynama yüzdesi, Fenerlilerce kesinlikle sindirilemiyor.

YÜZDE 56'NIN LANETİ

Fenerbahçe en kötü gününde bile sahaya efsane spor adamı İslam Çupi’nin “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz…” sözünün ışığında çıkardı. Ama bu sezon topu rakibe bırakıyor.

Mutlak üç puana ihtiyaç duyduğu Samsun deplasmanında Fenerbahçe'nin topla oynama oranı yüzde 44’te kaldı. Zaten hiçbir maçta Fenerbahçe, Mourinho ile %60 barajını aşamadı. Sadece Galatasaray derbisinde 56’yı gördü ama o maçı da evinde kaybetti.

UMUT VERMİYORLAR

Mourinho'nun kadro değeri ve kalitesi olarak Fenerbahçe'nin gerisinde olan takımlar karşısında dahi öne geçtikten sonra skoru koruma düşüncesiyle oyunu geride kabul etmesi ve geçiş hücumlarıyla gol bulmaya çalışması camiada kabul edilemiyor. Sürekli geriye oynayan, tempo yapamayan, topla çıkmayı beceremeyen, savunmadan çıkarken top kaybeden, takım boyu uzun olan Fenerbahçe, taraftarlarını çileden çıkartırken, gelecek için de kesinlikle umut vermiyor."

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları