Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğradı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı duyuran Akın paylaşımında, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

FENERBAHÇE'DEN KINAMA

Fenerbahçe, Serhat Akın'a yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertlilerin açıklaması şu şekilde:

"Eski futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz."

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı da, "Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

"SERHAT AKIN OPERASYON GEÇİRECEK"

Serhat Akın ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Tuncay Şanlı "Serhat Akın'ın sağlık durumu gayet iyi. Büyük ihtimalle operasyon geçirecek. Morali bozuk. Söylenecek fazla bir şey yok. Serhat benim kardeşim. Duyar duymaz geldim. Hem üzüntülüyüm, hem sinirliyim." ifadelerini kullandı.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Federasyondan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"A Millî Takımımızın eski oyuncusu Serhat Akın'ın uğradığı Silahlı Saldırı sonucu ayağından yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

AZİZ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım da Serhat Akın için açılama yaptı.

Aziz Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

"Bir dönem futbol takımımızın formasını terletmiş ve şampiyonluklarımızda emeği geçmiş eski futbolcumuz Serhat Akın'a dün gece yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Devletimizin ilgili birimlerinden beklentim, yapılan bu saldırının faillerinin ve arkasındakilerin hızlıca ortaya çıkarılarak kamuoyuna açıklanması ve gereken cezaları almalarının sağlanmasıdır. Eski futbolcumuz Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

SERHAT AKIN'IN SON DURUMU İÇİN AÇIKLAMA

Sports Digitale, yorumcusu Serhat Akın'ın son durumu hakkında bilgilendirme yaptı: "Yorumcumuz Serhat Akın'ın genel sağlık durumu hakkında; Sabah saatlerinde 2 ayağından ciddi bir operasyon geçiren Serhat Akın'ın sağlık durumu şimdilik stabildir. İkinci operasyon için bekletilmektedir. Yorumcumuzun hastanede ne kadar kalacağı ise önümüzdeki 72 saat içerisinde belli olacaktır."


Serhat Akın Kimdir?

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları