

Sabah spor yazarı Ahmet Çakar Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Gaziantep FK karşılaşmasını köşesinde yorumladı.
İşte Ahmet Çakar'ın o yazısı;
"GAZI KAÇMIŞ GAZOZ GİBİ OYNADILAR"
"Fenerbahçe, ama öyle ama böyle rakibini takip etmeye devam ediyor. İlk yarıya bakıyoruz, felaket bir F.Bahçe. Ne yaptığını bilmeyen, gazı kaçmış bir gazoz gibi oynadılar ve üstelik ilk yarıyı da 1-0 geride kapattılar. Bu devrede F.Bahçe orta sahada bir top kaybetti, pas kısa düştü ve Gaziantep, Skriniar'a da çarpan topla öne geçiverdi."
"FENERBAHÇE, İKİNCİ YARI KIPIRDANMAYA BAŞLADI"
"İlk yarı bittiğinde hemen herkes 'F.Bahçe galiba bu maçı kazanamayacak' gibi bir kanıya varmışken ikinci yarıda F.Bahçe kıpırdanmaya başladı. Art arda pozisyonlar buldu, önemli pozisyonları da cömertçe harcadıklarında VAR yardımıyla bir penaltı geldi."
"MOURINHO, FENERBAHÇE'Yİ KOBAY GİBİ KULLANSA DA KAZANIYOR"
"İlk devrenin en kötülerinden biri Dzeko, bir kornerde klasını konuşturup takımını öne geçirdi. Ardından da Fred'in golü galibiyeti perçinledi. Sonuçta F.Bahçe kaçırsa da kötü de oynasa, Mourinho, F.Bahçe'yi bir kobay gibi kullansa da kazanmaya devam ediyor."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'den 12-1'lik Fomget maçı için tepki!
- Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek sezondaki transferini açıkladı
- Fenerbahçe: "İrfan Can'ın sonuna kadar yanındayız"
- Fenerbahçe'den hakem kararlarına videolu tepki!
- Erman Toroğlu: "Mourinho'nun tercihleri çok enteresan"
- Efeler Ligi'ndeki üçüncülük mücadelesinde seri son maça uzadı!
- Fenerbahçe’nin rakibi Paris, Fransa Kupası şampiyonu
- Fenerbahçe'den Gaziantep'te geri dönüş!
- Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek sezondaki transferini açıkladı
- Fenerbahçe'den 12-1'lik Fomget maçı için tepki!
- Fenerbahçe'den hakem kararlarına videolu tepki!
- Şen: "2 kupa gelirse başarılılar!"
- Fenerbahçe'de Dzeko'nun pozisyonları için penaltı itirazı
- Erman Toroğlu: "Mourinho'nun tercihleri çok enteresan"