

Fenerbahçe'nin efsanevi isimleri Lefter Küçükandonyanis, Can Bartu ve Alex De Souza'nın Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda bulunan heykelleri, bulundukları yerden kaldırıldı. Üç heykelin, Fenerbahçe Stadyumu'na taşınacağı belirtildi.
Yoğurtçu Parkı'na ilk olarak 2009'da Lefter Küçükandonyadis'in heykeli yapıldı. Ardından 2012'de Alex De Souza, 2021'de ise Can Bartu'nun anıtları dikildi.
Üç heykelin, Fenerbahçe Voleybol Takımı'nın kaptanı ve Türk Milli Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Eda Erdem'in Fenerbahçe Stadyumu'nun önünde bulunan heykelinin yanına taşınacağı öğrenildi.
5. HEYKEL İÇİN YER HAZIRLANDI
Alanda beşinci bir kişinin heykeli için de yer hazırlandığı ve heykeli yapılacak beşinci kişinin yönetim kuruluna sorularak belirleneceği öğrenildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de ayrılık için geri sayım: Cenk Tosun!
- Fenerbahçe'nin Osayi-Samuel kararı net!
- Kupada Fenerbahçe-Galatasaray maçının tarihi!
- A Milli Takımımız'ın kadrosu açıklandı
- Fenerbahçe'de 2.5 milyon euro elden kaçtı!
- İrfan Can Eğribayat'tan Rangers maçı için paylaşım!
- Serdar Dursun'un golünü attı, İsmail Kartal'ın serisi sürdü!
- Fenerbahçe'den Avrupa'ya penaltılarda veda!
- Fenerbahçe'den Avrupa vedası sonrası paylaşım!
- Fenerbahçe, penaltılarda yine üzgün
- Alexander Djiku: "Penaltılar şans işi, piyango"
- Soner Aydoğdu: "Fenerbahçe maçından puan istiyoruz"
- Fenerbahçe'de ayrılık için geri sayım: Cenk Tosun!
- Olay karar; Fenerbahçe penaltı bekledi