

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşüp, Gaziantep maçındaki hakem hatalarıyla ilgili şikayetlerini dile getirdi. Hedefte, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu vardı.
Sarı-Lacivertlilerin, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve yönetimi hakkında her zaman şüpheleri bulunuyordu. Ancak TF yönetiminin futbolu bir düzene oturtma çabası nedeniyle MHK Başkanı herhangi bir açıklama yapılmamıştı.
"FENERBAHÇE'YE OPERASYON ÇEKİLDİ"
Gaziantep maçındaki hakem hataları konusunda TFF ve MHK yönetiminden izahat istendi. Yöneticiler, Gaziantep'te Fenerbahçe'ye operasyon çekildiğini kaydetti.
"HAKEME VERİLECEK CEZANIN TAKİPÇİSİYİZ"
Fenerbahçeli yöneticiler, Gaziantep maçında skandal bir yönetim gösteren Direnç Tonusluoğlu'na verilecek cezanın da takipçisi olacaklarını vurguladı.
YENİ SEZONDA KESİN GİTSİN
Fenerbahçe, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve yönetimine savaş açtı ve yeni sezonda mevcut yönetimle devam edilmemesi gerektiğini vurguladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de sistem kararı: 2 isimle ayrılık!
- Fenerbahçe'den MHK'ye savaş ilanı
- TFF'den istifa etti: Hakan Bilal Kutlualp
- Fenerbahçe'de derbi alarmı: Eksikler için yoğun mesai!
- Jose Mourinho, 'Geri'sini düşünmüyor!
- Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek sezondaki transferini açıkladı
- Fenerbahçe'den açıklama: "Soruşturma başlatılsın"
- Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek sezondaki transferini açıkladı
- Fenerbahçe'den 12-1'lik Fomget maçı için tepki!
- Fenerbahçe'den MHK'ye savaş ilanı
- Fenerbahçe'den hakem kararlarına videolu tepki!
- Fenerbahçe'de derbi alarmı: Eksikler için yoğun mesai!
- Erman Toroğlu: "Mourinho'nun tercihleri çok enteresan"
- Gürcan Bilgiç: "Dzeko liderlik neymiş onu da gösterdi"