

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City yeni sezon öncesi hazırlık kampı ve dostluk maçları için İstanbul'a geldi.
İngiliz ekibi, 10-20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlık kampı gerçekleştirecek.
DOSTLUK MAÇLARI
Hull City, 13 Temmuz Cumartesi günü Kasımpaşa ile 18 Temmuz Perşembe günü ise Fenerbahçe ile dostluk maçı oynayacak.
ACUN ILICALI AÇIKLAMA YAPACAK
17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00'de Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve futbolcuların katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde düzenlenecek basın toplantısında Hull City'nin yeni sezon hedefleri ve planlamaları konuşulacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de gözler Yüksek Divan Kurulu'nda!
- Jose Mourinho için Rangers iddiası!
- Ramazan Civelek'ten Fenerbahçe ve gese sözleri
- Fenerbahçe'den yakın takip: Lucas Freitas
- Fenerbahçe tribününden müziğe tepki!
- Fenerbahçe Beko'nun konuğu Paris
- Vakıfbank şampiyonluk, Fenerbahçe seriye tutunmak için sahada olacak