"Her geçen gün daha iyi oynuyoruz"
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımımızın başarılı pasör çaprazı Polen Uslupehlivan, sarı-lacivertli takımla ilgili konuştu.
news_image
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımımızın başarılı pasör çaprazı Polen Uslupehlivan, her geçen gün daha iyi voleybol oynadıklarını, iyi oyunlarını Bursa Büyükşehir Belediye maçında da sahaya yansıtıp ev sahibi olmanın avantajıyla galip gelmek istediklerini söyledi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi 10. haftasında 5 Aralık Cumartesi günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda Bursa Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımımız, hazırlıklarını Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde sürdürüyor. 

Maç öncesi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncularımızdan Polen Uslupehlivan, yoğun bir antrenman dönemi geçirdiklerinin altını çizerken, takım olarak günden güne daha çok uyum sağlamaya devam ettiklerini söyledi ve Bursa Büyükşehir Belediye maçından ev sahibi olmanın da avantajıyla galip ayrılacaklarını söyledi. 

Çok yoğun bir tempoda olduklarını söyleyen Polen, “Hem Şampiyonlar Ligi hem de lig maçları oynuyoruz. Çok yoğun bir antrenman dönemi geçiriyoruz. Bu hafta ligde Bursa Büyükşehir Belediye ile oynayacağız. Çok güçlü bir rakip ama ev sahibiyiz. Bu yüzden avantajımız var. Hiçbir maçı hafife almıyoruz. Her maç ayrı önemli bizim için. Takım olarak birbirimize günden güne daha çok uyum sağlamaya devam ediyoruz. Hala zaman istiyor çünkü sahada birbirinden farklı çok fazla karakter var. Her geçen gün daha iyi voleybol oynuyoruz. İnşallah Bursa maçında da bunu gösteririz” dedi.

Taraftarlarımızı maça çağıran başarılı pasör çaprazı, “Kendi evimizde olacağımız için avantajlıyız, bu yüzden güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızı her zamanki gibi davet ediyoruz, onlarla oynamak ayrı bir keyif” diye konuştu.

superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Mobil


///