

Ligdeki Beşiktaş derbisi zaferi, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'nın saf dışı bırakılması, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı finale çıkılması Başkanımız Aziz Yıldırım'ın keyfini fazlasıyla yerine getirdi.
Fenerbahçemizin lig ve kupa'da mutlu sona ulaşacağından emin olan sarı-lacivertli kulübümüzün başkanının, "Avrupa'da da kupa kaldıracağımıza hiç bu kadar inanmamıştım" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın hayali ise Mancester United ile final oynamak.
HER BRANŞLA İLGİLENİYOR
Başkanımız Aziz Yıldırım futbol takımımız kadar basketbol ve voleybol branşlarıyla da çok yakından ilgilendiği, özellikle başan voleybol, erkek ve bayan basketbol takımlarından Avrupa şampiyonluğu beklediği de gelen haberler arasında. Başkanımız Yıldırım, Fenerbahçe'nin tüm branşlarında altın yılını geçirmesini hedefliyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Gürcan Bilgiç: "Köprünün altından daha çok sular akar"
- Fenerbahçe'de ayrılık planı: Szymanski
- Ahmet Çakar'dan Fenerbahçeli futbolcuya eleştiri!
- Engin Verel: "Mourinho'yu ilk defa gergin gördüm"
- Milan Skrinar: "Hayal kırıklığı yaşıyoruz"
- Mourinho'dan şampiyonluk sorusuna yanıt!
- Fenerbahçe'de dikkat çeken rakam!