

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal bugünkü Balıkesir maçı öncesinde tatlı bir dertle karşı karşıya kaldı. Sakatların dönüşü ve sakat oyuncuların form tutması, Kartal’ı ilk 11’i kurma konusunda sıkıntıya soktu.
Emenike ve Diego’yu 11’de düşünmeyen İsmail hocanın fikri, Bursa ile oynanan kupa maçında kısmen değişti. İki yıldızın da kendini göstermesi sonrasında sarı-lacivertli hocanın, bu isimlere takım içinde yer açmaya çalıştığı ifade edildi. Meireles’in dönüşü, Kuyt’ın iyileşmesi ile alternatifleri çoğalan teknik heyet, son Bursaspor maçı kadrosu üzerinde yoğun şekilde duruyor.
Perşembe günü çalışmada adalesinde sertleşme hisseden Bruno Alves çalışmayı yarım bırakmıştı. Ancak Portekizli futbolcu, dünkü çalışmaya katıldı ve idmanı sorunsuz tamamladı. Bugün de kontrolleri yapılacak tecrübeli savunmacı, tekrar bir ağrı hissetmezse Balıkesir karşısında forma giyecek.
Belözoğlu yok
Bu arada Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz dün tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüler. İki futbolcu sakatlıkları nedeniyle Balıkesirspor maçının kadrosuna alınmadılar.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Gürcan Bilgiç: "Köprünün altından daha çok sular akar"
- Fenerbahçe'de ayrılık planı: Szymanski
- Ahmet Çakar'dan Fenerbahçeli futbolcuya eleştiri!
- Engin Verel: "Mourinho'yu ilk defa gergin gördüm"
- Milan Skrinar: "Hayal kırıklığı yaşıyoruz"
- Mourinho'dan şampiyonluk sorusuna yanıt!
- Fenerbahçe'de dikkat çeken rakam!